Μείγμα τριαντάφυλλου 1% σε αμυγδαλέλαιο

€8.00
Μέγεθος

Ένα καλλυντικό λάδι περιποίησης που συνδυάζει τις πολύτιμες ιδιότητες του αιθέριου ελαίου τριαντάφυλλου με τη μαλακτική και θρεπτική δράση του αμυγδαλέλαιου. Το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου παράγεται από τριαντάφυλλα της ποικιλίας Rosa Damascena που καλλιεργείται στην Ξηρολίμνη Κοζάνης.

Αυτό το προϊόν είναι ένα έλαιο πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που έχει σχεδιαστεί για να αποκαθιστά και να προστατεύει το ευαίσθητο ή ξηρό δέρμα αναπληρώνοντας την υγρασία και μειώνοντας την εμφάνιση των λεπτών γραμμών. Επίσης, προσφέρει συσφιγκτικά, λείανση και λάμψη, ενώ υποστηρίζει τον φυσικό μεταβολισμό των κυττάρων του δέρματος. Βελτιώνει επίσης την εμφάνιση ανομοιόμορφων αποχρώσεων του δέρματος και όταν εφαρμόζεται στο δέρμα, το έλαιο τριαντάφυλλου μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση από τον πόνο και τη φλεγμονή, ενώ βελτιώνει τη συνολική υγεία του δέρματος.

Τρόπος χρήσης
Εφαρμογή στο δέρμα, μαλλιά και νύχια όσο χρειάζεται για να ενυδατώσετε και να θρέψετε το δέρμα ή χρησιμοποιήστε το ως λάδι μασάζ για να ανακουφίσετε τον πόνο και να καταπραΰνετε τους πόνους των μυών.
Για καλύτερα αποτελέσματα, εφαρμόστε λάδι το πρωί ή το βράδυ αμέσως μετά τον καθαρισμό του δέρματος και κάντε μερικά επιπλέον λεπτά για να κάνετε μασάζ με το λάδι στο πρόσωπο.

Σχετικά προϊόντα