Αποστολή

Πόσος χρόνος χρειάζεται για την επεξεργασία της παραγγελίας μου;

Επεξεργαζόμαστε συνήθως τις παραγγελίες εντός 24/48 ωρών από την αγορά (Δευτέρα - Σάββατο).

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να λάβω την παραγγελία μου;

Ο χρόνος παράδοσης για την Ελλάδα είναι περίπου 2-4 ημέρες. Για την Ευρώπη χρειάζονται συνήθως περίπου 2-7 ημέρες για να φτάσει η αποστολή. Εκτός Ευρώπης μπορεί να χρειαστούν 2-4 εβδομάδες, ανάλογα με την απόσταση.

Ποιες είναι οι επιλογές αποστολής;

Για παραγγελίες εντός Ελλάδας, χρησιμοποιούμε την Γενική Ταχυδρομική. Για τον υπόλοιπο κόσμο, στέλνουμε είτε με το Hellenic Post, με DHL ή με TNT, ανάλογα με το βάρος του πακέτου.

Πόσο θα μου κοστίσει η αποστολή;

Τα έξοδα αποστολής ποικίλλουν ανάλογα με το μέγεθος, το βάρος και τον προορισμό. Μπορείτε να ελέγξετε τις χρεώσεις αποστολής προσθέτοντας αντικείμενα στο καλάθι αγορών σας και προχωρώντας στη σελίδα πληρωμής. Δεν θα χρεωθείτε μέχρι να εισαγάγετε τα στοιχεία πληρωμής και να υποβάλετε την παραγγελία σας.

Πως θα ξέρω αν έχει αποσταλεί η παραγγελία μου;

Θα σας στείλουμε μια ειδοποίηση μέσω email, με αριθμό παρακολούθησης της αποστολής. Εάν δεν λάβετε ειδοποίηση, παρακαλώ ενημερώστε μας.

Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;

Μπορείτε να επιχειρήσετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας στέλνοντας email info@botano.gr ΑΜΕΣΩΣ μετά την παραγγελία. Συμπεριλάβετε το όνομά σας, τον αριθμό παραγγελίας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ωστόσο, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι μπορούμε να ακυρώσουμε την παραγγελία σας εγκαίρως προτού αποσταλεί.